Ботев Пловдив към привържениците на тима: Изразяваме искреното си възхищение от безрезервната подкрепа

7 Dni Sport04.11.2023
Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив, Стадион "Христо Ботев"

От ръководството на Ботев (Пловдив) излязоха със специално обръщение, в което изразиха благодарността си към безрезервната и всеотдайна подкрепа от страна на феновете на отбора по време на дербито на Пловдив срещу Локомотив на стадион „Христо Ботев“, което завърши 0:0.

Ето какво написаха от клуба:

„Уважаеми Ботевисти,

Изразяваме искреното си възхищение от безрезервната подкрепа на хилядите жълто-черни сърца, изпълнили стадион „Христо Ботев“ в петъчната вечер, която даде на отбора ни криле за чудесното му представяне в градското дерби на Пловдив.

Подкрепа на световно ниво, която ни задължава да продължим да влагаме максимум усилия, за да отговорим подобаващо на високата летва, която за пореден път поставихте.

Убедени сме, че любимият на всички ни Ботев е на прав път в своето развитие, а аплодисментите, които получиха след края на срещата както футболистите, така и спортно-техническото ръководство, ни дават увереност, че тепърва ще имаме много поводи за радост.

Ще продължим да вървим заедно към целите, които сме си поставили, за да върнем Ботев там, където му е мястото.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ