Национал от Черно море се връща в игра срещу Арда Кърджали

7 Dni Sport04.11.2023
Спартак Варна - Черно море, Отбор

Националът от Черно море Виктор Попов ще се завърне в игра при домакинството срещу Арда във вторник. Заради контузия десният бек пропусна последните две срещи на родния си тим срещу Пирин за първенство и Литекс за Купата на България, но вече е възстановен.

Левият халф-бек Александър Василев, който отсъстваше по-дълго заради възпаление на сухожилие, също пребори болките и поднови занимания. Възможно е той да попадне в групата за двубоя с кърджалийци.

Под въпрос обаче остава Мазир Сула, който от известно време се бори перманентно със здравословен проблем. Полузащитникът игра срещу Пирин, но после са се получили усложнения, заради които пропусна мача в Ловеч.

След загубата от Литекс за Купата на България треньорът Илиан Илиев е вдигнал мерника на поне трима играчи. Те най-вероятно ще бъдат изпратени в дубъла, а някои дори могат да се разделят с клуба през зимната пауза. Още в Ловеч Илиев, който на следващия ден бе назначен за национален селекционер на България, се закани, че част от резервите са пропиляли своя шанс да играят повече за Черно море.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ