Камен Воденичаров: Ще разкажа как със Слави Т. Трифонов давахме храна на участниците в „Съвайвър“

7 Dni Sport03.11.2023
Screenshot 2023-11-03 at 14.55.15

Водещият в „7/8“ тв – Камен Воденичаров гостува на Любомир Филипов в подкаста „Зад кадър“.

Там реши да разкаже за момента, в който е бил водещ на „Сървайвър“ и каза любопитна история от снимачния процес.

„Тогава не знам как и кой го измисли, но те бяга сложили във водата една огромна кошница с вътре нещо, за да хващат риби. Таратанци какви риби ще хванат с някаква нали мишчица, ще влезе в капана сиренцето ще го вземе, тя ще се затвори, глупости на търкалета, но това за зрителя е много интересно, нали че някаква риба може да влезе в такъв сламен, плетен кош. То може да влезе, но трябва да бъде на някакъв бързей или някъде да има течаща вода, но в залива.

Подводния оператор взима три големи риби, отдолу без никой да знае, пъха рибите в коша, затваря и изчезва. Снима се всичкото това нещо и те в един момент нещо дърпат и се радват: „хванахме риба“. Вадят рибата, гладни като зверове, палят огън, изпичат я, изяждаят я и лягат и заспиват и 12 часа оператори, редактори, сценаристи, седаят само Гонзало продъуцента върви щастлив край всички и особено на Слави му вика: „Щрака ли таксиметъра с паричките, снимачния ден отиде ли на кино, слушайте батко си Гонзало, има храна, няма шоу – няма храна, има шоу, айде сега почивайте си 24 часа, тези няма да мръднат тука от земята следващите два дни и така беше. Само Гонзало беше щастлив, всички седяхме, гледахме и чакахме те да се събудят – не. Слави беше се ядосал, защото не го послуша, послуша и нас.“, разказва Камен Воденичаров пред водещия на Любимир Филипов.

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Камен Воденичаров


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ