Катерина Димитрова е на полуфинал в Германия

7 Dni Sport16.08.2018
Катерина Димитрова

Катерина Димитрова ТК „Локо 98“, гр.Пловдив се класира за полуфиналите на силния международен турнир до 14 г. от първа категория на Тенис Европа в Реннинген (Германия).

При девойките поставената под №1 българка победи с 6:1, 7:5 петата поставена Анастасия Гурева от Русия. Това е трета поредна победа за Димитрова в турнира без загубен сет. За място на финал Катерина ще играе срещу поставената под №6 Джорджия Педоне от Италия.

По-късно днес Катя ще играе на полуфинал в турнира на двойки. На четвъртфиналите поставените под №1 Димитрова и Лаура Хиетаранта от Финландия победиха с 6:4, 7:5 седмите поставени германки Карина Хофбауер и Каролина Кухл.
За място на финал Димитрова и Хиетаранта ще играят срещу третите в схемата италианки Педоне и Валенте.

Катерина Димитрова ТК „Локо 98“, гр.Пловдив и Динко Динев ТК „Авеню“, гр. Бургас са част от отбора на ITF и Тенис Европа.

По-късно днес Александър Николов ТК „Диана“, гр.София ще играе на четвъртфинал в утешителната надпревара срещу Леон Бабич от Хърватия.

На осминафиналите Николов победи със 7:5, 6:4 Давид Ману от Румъния.

„БФТенис“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ