Стадион „Христо Ботев“ отваря в 17:30 за дербито, полицията е на крак

7 Dni Sport02.11.2023
Ботев Пловдив, Стадион "Христо Ботев",

Стадион „Христо Ботев“ в Пловдив ще отвори в 17:30 часа преди дербито между Ботев и Локомотив, който започва 2 часа по-късно. Това обявиха от пловдивската полиция, като уточниха, че стадионът отваря по-рано, за да се избегне струпване на феновете, които искат да наблюдават срещата и могат да влязат по-рано.

Униформените няма да допускат лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

“Стриктно ще се следи и за спазване на официално потвърденото споразумение от ръководствата на двата футболни клуба на дербито да няма привърженици на гостуващия отбор”, се казва в съобщението.

Със заповед на кмета на Община Пловдив от 17:00 часа ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по следните участъци от пътната мрежа:

– бул. „Източен“, от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”;

– ул. „Богомил“, от кръстовището с бул. „Източен” до кръстовището с ул. „Лев Толстой“;

– ул. „Варшава“, от кръстовището с ул. „Богомил“ до кръстовището с ул. „Славянска“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ