Симеон Александров получава шанс в Пирин Благоевград

7 Dni Sport31.10.2023
ЦСКА - Хебър Пазарджик, Симеон Александров

Треньорът на Пирин Иво Тренчев отново има проблеми по окомплектоването на състава. В петък “орлетата” гостуват на Берое, а аут е опитният халф Венцислав Бенгюзов, който бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС с лишаване от състезателни права за един мач. Добрата новина е, че той ще бъде заменен от Аюб Абу, който се завръща след изтърпяна санкция.

За сблъсъка със заралии Тренчев може да направи промени в нападение. Наставникът на благоевградчани по принцип рядко сменя титулярите и залага на един и същи състав, ако няма контузени и наказани.

В предишния кръг срещу Черно море (1:2) нелошо се включи преотстъпеният от ЦСКА – флангови играч Симеон Александров. Той има 9 мача за Пирин, но така и не е бил в стартовата единайсеторка, откакто Тренчев застана начело на отбора.

Старши-треньорът определено подобри представянето на “орлетата”. С него тимът отлепи от дъното, като нареди 3 победи и 1 равенство. В момента обаче серията отново е лоша – три последователни поражения. В последните си 2 мача Пирин повеждаше, но загуби от отборите на ЦСКА и Черно море.

Автор: „Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ