Бразилски магьосник с класа ШЛ подписва с Левски, замесен е близък човек на Станимир Стоилов

7 Dni Sport31.10.2023
Левски - Лудогорец, Отбор

Считаният за нов силен човек по спортните въпроси в Левски Саид Ибраимов е харесал бразилски халф за зимната селекция на отбора. 52-годишният специалист, който се очаква съвсем скоро да започне работа отново на “Герена”, е бил в Страната на кафето и е набелязал плеймейкър за “сините”.

Столичани имат нужда от подобен тип футболист, който да дирижира атаките и да дава решаващия пас, тъй като в момента липсва играч с такъв профил в тима. В момента от Левски разглеждат изготвения доклад и обсъждат как да подходят в предстоящите преговори.

От “Герена” спокойно могат да привлекат играч без паспорт за ЕС, тъй като наскоро разрешиха големия проблем по този въпрос и Цунами, Уелтон и Роналдо се сдобиха с българско гражданство.

Треньорът Николай Костов държи отборът му да бъде подсилен с атакуващ халф, защото в момента ползва в тази роля Джавад Ел Джемили, а Хасими Фадига за момента не показва, че може да влезе в обувките на човек с идеи в атаката.

През миналия сезон, а и в началото на този “сините” разполагаха с Ивелин Попов, но той премина в Ботев Пловдив, където се представя на ниво. С такива функции се нагърбваше и Филип Кръстев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ