Александър Цветков отказал оферти от Левски и три държави заради Берое – обясни защо Илиан го изгони от „Тича“

александър цветков берое

Футболистът на Берое Александър Цветков призна, че е отказал оферти от три държави и е отрязал Левски преди да подпише със заралии. Полузащитникът разкри, че под Аязмото се чувства желан, докато преди това на „Тича“ е имал проблеми с Илиан Илиев.

„Не се разбрахме в Черно море с треньора по незнайно какви причини. С момчетата обаче бяхме в много добри отношения. Даже още с някои от тях се чуваме и си пишем. Моето мнение е, че не се разбрахме с треньора и единствено за това съжалявам. Чувал съм, че не тренирам достатъчно, но не знам кой разпространява слуховете. Не се лигавя, не се ядосвам, не се карам и не викам на тренировките.

„Томаш е доста по-различен от Илиан Илиев. Доста добри виждания има. Почувствах се желан тук. Помолих ги да ме изчакат, понеже имах оферти от Казахстан, Кипър и Албания, но не ме устройваха. От Левски директно ми звъняха два или три пъти. Опитаха се да ме привлекат, но аз отказах поради лични причини“, каза Цветков пред Диема Спорт и призна, че има и амбиции отново да е част от националния отбор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ