Аспарух Никодимов: Играхме бездушно, титлата ще е мираж

Аспарух Никодимов

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от нулевото равенство на „червените“ срещу Арда. Той отличи единствено вратаря на „армейците“ Густаво Бусато, който според него е спасил отбора от загуба.

„Не ми хареса мача. ЦСКА играха бездушно. Като домакин трябва да пресираш и мачкаш противника. Не се получиха нещата. Не бяха мобилизирани играчите. Трудно влязоха в срещата. Трябва да съжаляват за тези изпуснати три точки. Лудогорец иска да им поднесе титлата на тепсия, а те не я искат. За съжаление така се получава. Публиката ги подкрепя и заради тях трябва да се хвърлиш и да печелиш. Нашата публика остана вярна. Независимо, че няма успехи. Феновете са зад отбора. Не мога да откроя някой освен Густаво Бусато, който спаси отбора. Можеше Арда да спечели. Не може да нямаш две или три чисти положения в такава среща. Липсваха такива и мога да кажа, че продукцията беше слаба.

Надявам се следващата среща да я вземат. Ако не се победи и във Велико Търново титлата може да е мираж. Няма да е лесно срещу Етър, защото и те са го закъсали и им трябват точки. Ще бъде много труден мача, но трябва да се направи всичко възможно тези мачове да се взимат с лекота. Трябва да се работи в тази посока. Не мога от мача с Арда да похваля някого. Може би само Бусато. Отпред пред него никой нищо не показа. Дано дойдат по-добри дни, за да ги хвалим играчите“, заяви Никодимов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ