Кирил Домусчиев показва размах: Привличам най-добрия играч в efbet Лига, Георги Дерменджиев го заслужава, давам милиони

7 Dni Sport27.10.2023
Кирил Домусчиев,

Лудогорец сериозно изкушава вратаря на Ботев Пловдив – Хидайет Ханкич, пишат в Босна и Херцеговина. 29-годишният страж е роден в Австрия, но има босненско потекло.

„Лудогорец не се е отказал да привлече Ханкич, въпреки че се раздели с треньора Ивайло Петев. Напротив – интересът към него продължава да е изключително сериозен. Българският шампион изкушава Хидайет по всякакъв начин. Той е под номер 1 в списъка на клуба за играч под рамката. И може да се каже, че негов трансфер в Лудогорец е сигурен залог“, пише sportsport.ba, цитиран от „Тема спорт“.

„Интересното е, че Ивайло Петев за втори път се разминава с Ханкич. Когато беше селекционер на Босна и Херцеговина, той планираше да изпрати повиквателна на вратаря, но преди да го стори, бе освободен“, допълва изданието.

Ханкич пристигна в Ботев в началото на 2022 година. През този сезон той има 9 шампионатни мача за тима, а носи и капитанската лента.

В момента Лудогорец разполага на вратата със Серджио Падт и Симон Слуга, но се очаква първият да бъде трансфериран.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ