Антон Недялков след завръщането: На 90% съм

Антон Недялков,

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори на пресконференция преди гостуването на Фенербахче от третия кръг на груповата фаза на Лигата на конференцитие. Двубоят в Турция е утре, 26 октомври от 19:45 часа. Мачът ще бъде дебютен за завърналия се начело на тима Георги Дерменджиев.

„И аз съм на мнение, че на отбор като Лудогорец не му приляга да губи с 1:7. Това е срамно, вече е в миналото. Надяваме се да се представим добре срещу Фенербахче. Знаем какви фенове имат. Излизаме да се забавляваме“, запчона Недялков.

„Фенербахче има невероятни футболисти, с класа. Надявам се да се представим добре срещу тях и да ги затрудним.“

„Доста време бях извън терените и една такава контузия е доста тежка за приемане. На 90% съм възстановен. Имам леки болки, но те са бели кахъри. С тренировките и мачовете ще бъда отново това, което трябва“, каза още левият бек на „орлите“.

„Имах достатъчно време да гледам, да наблюдавам, да видя къде могат да се подобрят нещата. Мисля, че с моето присъствие мога да помогна на отбора да е по-спокоен и се надявам това да се случи“, сподели Недялков.

„Много голям стимул е да видиш, че някой те подкрепя. Искаш да се докажеш, да покажеш, че твоята народност те задължава да се представиш с чест и достойнство и се надявам утре да го зарадваме“, заяви той по адрес на волейболиста на Фенербахче Николай Пенчев, който ще подкрепи „орлите“.

„Не съм пророк, не знам на кое място ще завършим. Надявам се да се класираме към следващата фаза“, завърши Антон Недялков.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ