„Продуцентите на „Игри на волята“ са бесни, че качвам този текст, истината за задкулисието им“

7 Dni Sport24.10.2023
Screenshot 2023-10-24 at 12.11.11

Реалити шоуто „Игри на волята“ е едно от най-гледаните в родния ефир и се радва на подкрепа на голям процент от телевизионната аудитория в България. Това се дължи на чудесна работа на задкулисния екип на предаването. Работа, за която ни разказва зрителка в своя текст.

От Фейсбук профила на Гергина Коркова – фенка на риалити предаването „Игри на волята“:

„Любимото ни шоу има скрипт, сценарий и правила, които се спазват при кастинга, за да бъде много интересно и да има тази гледаемост в конкуренцията на другите предавания. За какво става въпрос, за шоуто кандидастват пет цифрени числа в участници, от които се избират малцина, за да бъдат показани пред зрителите. Има образи, които се търсят във всеки сезон, за да могат, да се преплитат истории между различните персонажи и да бъде представено шоу за зрители, които оценяват подобаващо всичко това, което се прави.

Скрипт и сценарий на моменти също си има, то си личи, но е нужно, за да върви шоуто в исканата от продуцентите посока, всичко в игрите на арената е честно и там побеждават най-добрите. Искам да разкрия няколко детайла, участниците се карат с микробуси към териториите, което е нормално, а на дивата река се дава питейна вода.

Прекрасно шоу, поздравявам екипа.“, пише зрителката на „Игри на волята“.


Иван Рълев е един от тези играчи, за, които се пише,че победители в сезона на шоуто – „Игри на волята“.

Снимки: Официалния Инстаграм профил на Иван Рълев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ