Саша Илич поема тим в грърцкия тим в Атромитос

7 Dni Sport24.10.2023
ЦСКА - Сепси, Саша Илич

Бившият треньор на ЦСКА – Саша Илич е близо до подпис с гръцкия Атромитос, разкрива гръцкото издание на „Спортал“. Клубът е без наставник селд раздялата с Крис Коулмън. На „Тумба“ срещу ПАОК тимът бе воден от Йоргос Коракакис, а сега се очаква на пейката на Атромитос да застане Илич.

Сърбинът има опит в гръцката лига като играч. По-конкретно, той дойде в АЕЛ през януари 2009 г. под наем от Залцбург и напусна през лятото на същата година, като изигра 18 мача, вкара 1 гол и направи 2 асистенции.

Кариерата на 46-годишният мениджър започна от Чукарички през август 2021 г. Въпреки че това беше първият му професионален опит като треньор, той ги изведе до 3-то място в Сърбия след местните гиганти Цървена звезда и Партизан. В 27 мача той имаше само 4 поражения и класира отбора за участие в Лигата на конференциите.

През лятото на 2022 г. той премина в ЦСКА, като бе близо да изведе тима до титлата, но остана на 1 точка зад Лудогорец. Сърбинът бе уволнен от „Армията“ в началото на настоящата кампания след загубата от Сепси в Лигата на конференциите и от тогава е без отбор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ