Даниел Димов: Представихме се достойно на „Герена“

Черно море - Левски, Даниел Димов, Станислав Костов

Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази задоволство от играта на отбора си в дефанзивен план при минималната загуба от Левски в София.

„Очаквах да вземем точка и започнахме добре, но след червения картон стана тежко с 10 души. Въпреки това успявахме да затваряме навреме подстъпите към нашата врата и в защитен план се справихме с отбори усилия“, каза Димов.

„Видяхте, че те нямаха положения, но имаха късмет да вкарат този гол, при който топката описа коварна траектория след удара. За съжаление не можахме да създадем опасности в атака, но с оглед на това, че дълго съперникът имаше числено предимство, мисля, че се представихме достойно“, допълни опитният играч.

„Радвам се, че младият Мартин Милушев започна в основния състав. Това момче има качества и дано да ги развива занапред. Иначе този мач вече го забравяме, тъй като идват други три важни за малко повече от седмица, а след това и още. Двубоите следват един след друг и в тях ще даваме всичко от себе си, за да продължим с доброто се представяне“, каза още Даниел Димов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ