Антон Недялков се завръща в игра за Лудогорец

7 Dni Sport21.10.2023
Лудогорец - Заглембе Любин, Антон Недялков

След като прекара 224 дни извън терените, капитанът на Лудогорец Антон Недялков е на път да се завърне на терена в мача с Арда, който е утре в Кърджали.

Вчера шампионите публикуваха снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че 30-годишният бранител тренира на пълни обороти. Той дори носи син потник и участва на 100% в тренировката.

Предполага се, че Недялков ще бъде резерва и ще влезе през второто полувреме, за да запише първи минути от 12 март тази година. Тогава в повторния дебют на Ивайло Петев начело на „орлите“, Недялков започна като титуляр срещу Черно море (3:2).

След този мач той изпита сериозни болки и последва операция в Португалия. За съжаление ситуацията със защитника се усложни и вместо да се върне на терена, той трябваше отново да пътува да Иберийския полуостров за нови прегледи и манипулации. Ето обаче, че всичко това вече е в миналото и след 7 месеца и половина 30-годишният бранител ще играе отново.

Не случайно той бе картотекиран и за груповата фаза на Лигата на конференциите, тъй като в Лудогорец знаеха, че той ще се завърне на терена до края на годината.

Очакванията бяха, че Недялков ще стъпи отново на терена в началото на ноември, но той изпреварва сроковете, което радва изключително много Ивайло Петев.

Освен, че ще заздрави защитата на Лудогорец, той ще стегне тази и на националния отбор, тъй като и там неговото отсъствие се усещаше осезаемо.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ