Тунчев преди Лудогорец: Боруков е здрав, ние сме готови за битка

Черно море - Арда Кърджали, Александър Тунчев

Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев даде специално интервю пред Дарик радио преди домакинството на Лудогорец от 14-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в неделя, 22 октомври от 19:00ч.

„Мисля, че Арда е готов за тази среща. В последно време показахме добри игри, успявахме и в резултатите, надявам се, че сме натрупали нужното самочувствие и ще го покажем срещу Лудогорец. Надявам се на подкрепа от феновете, все пак ни гостува шампионът. Не мисля, че това (б.р. – тежката загуба от Нордселанд) ще им се отрази, разполагат с доста класни футболисти, някои от контузените им са се възстановили, така че със сигурност ни очаква доста труден мач“, започна Тунчев.

„Преслав Боруков е по-добре, днес тренира, мисля, че ще бъде на разположение за неделя.“

„Националният отбор дава самочувствие, но и задължава да дърпаш отбора напред“, заяви той по отношение на футболистите на България Преслав Боруков и Станислав Иванов.

„Определено ще опитаме да се справим индивидуалната класа, с която разполагат играчите на Лудогорец. Според мен това е най-силното нещо на Лудогорец. Готови сме за това предизвикателство. Нямахме пауза, играхме мач за Купата през паузата. В него взеха участие футболисти, които играят по-малко. Надявам се, че сме презаредили батериите, защото ни чакат доста вълнуващи мачове“, добави наставникът на кърджалийци.

„Няма абсолютно нищо такова, останахме и ние учудени като чухме“, отговори Александър Тунчев на въпрос дали нигерийски футболист е започнал тренировки с Арда.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ