Истина е новината за красивото златно момиче на България – Невяна Владинова

7 Dni Sport19.10.2023
Невяна Владинова,

Златните момичета на българската художествена гимнастика Боряна Калейн, Мадлен Радуканова и Невяна Владинова се дипломираха в Национална спортна академия „Васил Левски“. Трите грации бяха сред абсолвентите, които днес получиха дипломите си за завършена образователно-квалификационна степен „бакалавър”. В официалната церемония участва цялото академично ръководство на НСА.

С най-висок успех в целия випуск се дипломира Невяна Владинова. Тя завърши факултет „Спорт“, специалност „Художествена гимнастика“ с успех Отличен 5,91.

Понастоящем Владинова е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика и служебни ангажименти възпрепятстваха участието й в тържеството.

„Днес вие се присъединявате към 50-те хиляди възпитаници на НСА и се отправяте към успешна кариера, подготвени да се справите с предизвикателствата, които ви предстоят“, заяви ректорът на Академията проф. Николай Изов в приветствието си. Той поздрави абсолвентите за личните им постижения в обучението и спорта, пожела им успех и ги посъветва да надградят познанията и уменията си чрез магистърските програми на НСА. Ректорът изрази признателност и към семействата на дипломантите за оказаната от тях подкрепа в годините на следване.

Водещият на церемонията проф. д-р Иван Мазнев, зам.-ректор по учебната работа, представи абсолвентите с най-високи спортни постижения и завършилите с най-висок успех трите факултета на НСА.

По традиция всички те получиха дипломите си лично от ректора, а останалите бакалаври – от деканите и заместник-деканите.

Във финала на церемонията академичното ръководство изпрати абсолвентите с традиционното хвърляне на шапките под камбанния звън на „Многая лета“ и с пожелания да вървят по пътя към мечтаната професионална кариера, отстоявайки целите си.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ