Наградиха Тобиас Хайнц и Майкъл Естрада от ЦСКА

7 Dni Sport18.10.2023
ЦСКА, Майкъл Естрада

Футболистите на ЦСКА Тобиас Хайнц и Майкъл Естрада бяха избрани за играчи №1 на 8-ия и на 11-ия кръг в efbet Лига в традиционната анкета на пресклуб „България“. Норвежецът спечели също така и приза за „футболист на месец септември“.

За него са гласували 8 от общо 18 треньори, които са дали своя вот за красивия гол, който отбеляза във вратата на Берое в Стара Загора и спомогна за победата на ЦСКА с добрата си игра през целия мач.

В допитването до 24 спортни редакции в страната, цели 12 от тях са гласували за Тобиас Хайнц да спечели златната значка за „Играч номер 1 на месец септември“. Зад него с по 4 гласа останаха неговите съотборници Майкъл Естрада и Дюкенс Назон.

Еквадорският голмайстор на червените успя да се разпише на два пъти във вратата на Локомотив (София) в 11-ия кръг от първенството, с което допринесе за домакинската победа на армейците с 2:0. По този начин той заслужи доверието на 8 от общо 18 наставници, които го избраха за играч номер 1.

Футболистите на „червените” печелят за първи път тези призове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ