Истината за Давид Бабунски, Левски и образователния ценз. Публикуваме я.

7 Dni Sport18.10.2023
Screenshot 2023-10-18 at 15.07.51

Спряганият за Левски – Давид Бабунски – се записа да кара курсове за треньор.

Халфът присъства на семинар в Северна Македония малко преди вчерашната контрола на югозападната ни съседка с Армения (3:1). 29-годишният футболист остана неизползвана резерва от селекционера Благоя Митревски, пишат колегите от „Тема спорт“.

Бразилският агент Джери Перейра сподели, че отново ще помага със селекцията на сините. Той е готов със списък с играчи, които ще предложи на столичани. Перлата в него е именно Давид Бабунски. Халфът в момента е собственост на унгарския Мезьокьовешд, като договорът му изтича през лятото на 2025 година, което може да се окаже пречка. Предимството на северномакедонеца е, че притежава испански паспорт и няма да заема място на играч извън ЕС.

Джери Перейра има основна заслуга за пристигането на бразилците в Левски. Той спомогна за привличането на Цунами, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан, като е уверил сините, че ще спомогне Бабунски да няма спънки да прекрати договора си в Унгария.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ