„Казвам Ви истината за риалити шоуто „Игри на волята“. Продуцентите си го знаят, сега аз Ви го казвам, наблюдавам“

7 Dni Sport17.10.2023
Screenshot 2023-10-17 at 13.09.43

Ива Георгиева е поредният изгонен играч от “Игри на волята“ 5. Тя се озова на Чистилището след като стана ясно, че се е възползвала от неправомерно внесения в играта телефон от Албена Ситнилска. На последния за сезона елиминационен съвет на Изгубените Ива получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев. Така състезателката по плуване се разделя с мечтата да спечели голямата награда от 100 000 лева, а Виолета и Никол ще се изправят в безмилостен дуел. Само една от двете ще продължи напред в играта.

На Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък сблъсък, в който ключова роля изиграха моделът Калоян Митов и бившата волейболистка Денислава Велкова. Те навигираха по трасето своите съплеменници, които бяха със завързани очи. След загубата Старейшините ще трябва да номинират двама участници, които да се изправят в битка за оцеляване срещу Пеньо Гатевски-Гатьо и Момчил Василев от Амазонките.


Красивата Ива Георгиева може, да забавлява зрителите и го показа в шоуто „Игри на волята“.

На съвета на жълтото племе Гатьо получи своята награда от последната кастинг битка. Племето реши, че именно той е човекът, който ще се възползва от шанса да се свърже със семейството си. Така бившият командос се чу с най-близките си – жена си и двамата си синове – Младен и Рангел.

„Извън всичко може ли да ми отговорите на въпроса как така Никол беше очевидно гримирана на това изолирано място (Чистилище), особено ясно в предишния епизод, след като Радо си тръгна. Двете с Виолета седяха и говореха нагласени и особено Никол с блясък на устните, нейната визия ни най-малко не се връзва с концепцията за ада, в който издържала месец и половина“, написа в социалната мрежа фейсбук по повод последния епизод зрителка.

Снимка: Официален Инстаграм профил на Ива Георгиева


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ