Нинджата от „Игри на волята“ – Гого: Звъннаха ми продуцентите, отговорих им бързо, казвам истината

7 Dni Sport14.10.2023
Screenshot 2023-10-14 at 11.58.31

Един от култовите участници в „Игри на волята“ – Гого участва в подкаста – „Чакалкаст“ в YouTube.

Там той разкри, че продуцентите са свързали с него и са му предложили, да участва в Ол старс сезона с предложение, за да участва, каза какъв е бил и отговора му.

„Защо не съм приел. Извикаха ме, да. Карах сноуборд и паднах, имах луксация на рамото и не бях в много добра форма, правих рехабилитации. Не мисля, че бях готов да влезна в трудна битка. Знам, че ако вляза в игрите трябва, да дам някаква мега тегава битка, която отнова да е запомняща се, защото аз си правя трасета. Аз самия си измислям нали, правя семинари и трасета с препядствия, които не са лесни и на мен ми харесва, ако правя нещо, да съм на макс, в случая не се усещах, че мога да изкарам най-доброто от себе си и това може, да ми коства, да се чувствам по-зле след това – физически и контузията, да се влоши. Даже сега наскоро спрях, да я усещам преди един месец. Тоест, ако бях влезнал в някоя трудна битка, можеше да се влоши и аз предпочетох здравето си преди славата.

Дали може да ме видите в Ол старс сезона, това не зависи от мен. Всъщност може и да зависи от мен, ако ме поканят и аз нали имам решението, дали да приема или не, така че това е деликатен въпрос, който може само да си го представим.“, казва по тема участника в „Игри на волята“.

Водещи на подкаста „Чакалкаст“, може да намерите в „YouTube“ са Николай Чакалов и Жоро и двамата са участвали в риалити формата „Игри на волята“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ