Дюкенс Назон от ЦСКА впечатли. Записа цял мач и асистенция за отбора на Хаити

Хаити - Катар, Дюкенс Назон

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон се отчете с асистенция за националния отбор на Хаити в двубоя му срещу Суринам в група 3 на Лига А в Лигата на нациите зона Конкакаф. В 50-ата минута той успя да чукне топката, която отиде в негов съотборник, който изравни резултата.

Назон започна като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. На вратата на Хаити пък бе добре познатия в България страж Джони Пласид, който защитаваше цветовете на Царско село, а в момента е част от френския Бастия в Лига 2.

Домакините от Суринам отбелязаха първи гол в 17-ата минута, когато защитникът на Дженоа Ригесиано Хапс се разходи през защитата на гостите и с хубав диагонален удар отбеляза за 1:0.

В 50-ата минута Хаити изравни. Дюкенс Назон бе на правилното място и успя да чукне топката към Микаел Кантаве пред наказателното поле и халфът на Ванкувър отбеляза с хубав далечен удар за 1:1.

Хаити все още е без победа в своята група, като записа 3 ремита от 3 мача. Суринам също няма успех и е с 2 ремита и 1 загуба.

Лидер в групата е Ямайка със 7 точки.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ