Емил Каменов: Ще Ви разкажа за участничката от „Игри на волята“ – Виолета Стайкова – „Вили бързата“

7 Dni Sport13.10.2023
Screenshot 2023-10-13 at 10.59.40

Емил Каменов продължава да коментира участниците в „Игри на волята“.

Той разказа за Виолета Стайкова, която познава и разказа, какво мисли ча участието и във формата, говори и за дъщеря ѝ, с която е вътре във формата Денислава Велкова.

„Искам сега да видя едни две мои приятелки, оп ето я майка ѝ – бързата Виолета. Не я познавам в тази светлина бе, по принцип тя жената, имах съвсем друго мнения за нея, но сега малко ми се обърка мнението като гледам предаването за Виолета. Съжалявам Вили, но така е, знам какво е да си вътре в предаване, знам какво е да искаш, да те забележат, евала, Вили на това, което си постигнала, ама вътре отношението не е много, хората нямат много хубаво мнение за Вили, то се вижда, тя го вижда в момента, по между другото като гледа, но не съм знаел, че е такава. Тя не е змийче, тя е змийца, направо ги яде. В друга светлина я познавам, като много весела и приказлива и нормално, седяли сме един, два пъти с нея и с Денито сме пили кафе, хапвали сме нали, но това което съм виждал, тука останах изненадан, но пък нещата, които е постигналала, евала, тя Денито ми е разказвала. Вътре в игрите малко „туу мач“ ми идва, нали, жива и здрава.

Ето я Денито е печена, те са двойки. Денито е много стабилно момиче и е много борбена. Наследила е много качества на майка си обаче, което е хубаво. Имах възможността, ние с нея участвахме в едно предаване миналата година, което се снимаше „Maximal Revenge“, доста борбено момиче наистина, признавам го, доста борбено, тя е и доста млада. Доста борбена, хъс има в нея, матапчийка, весела, не е някоя скумрия, Дени е много готина, но винаги прави направилен избор, както за партньори, така и за държание, с партньори, приятели и така нататък, няма да ми се сърдиш Дени, това е положение мацко, винаги правиш грешни избори и забравяш приятелите си. Иска да бъде между прожекторите, не обичам, хората, когато искат постоянно, да са под прожекторите. Всичко мило и драго дават, за да са там, а то не става, като нямаш харизма. Все тая, живи и здрави, но се справя добре в играта, Денито се справя, тя е много дива, много настървена в игрите, пожелавам и успех“, каза Емил Каменов за въпросните участнички във формата.

Емил Каменов коментира „Игри на волята“ и качва видеа на други теми в „YouTube“ канала си, където има голям брой зрители, в момента са над 110 000 абоната, които го следят и гледат.

Снимка: От Официалния Инстаграм на Виолета Стайкова


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ