Владо Николов: Който откаже договор, няма място в националния тим

7 Dni Sport13.10.2023
Владо Николов,

Българската федерация по волейбол ще предложи за първи път революционни дългосрочни 5-годишни договори на състезателите, които ще играят в националните отбори за мъже и жени.

Бившият капитан на „трикольорите“ Владимир Николов, който като дългогодишен национал, а след след това и като ръководител във волейбола, вижда нещата и от двете страни. В допълнение и двамата му синове Александър и Симеон са в състава на мъжкия ни представителен тим.

Николов заяви, че според него това е една страхотна идея.

„Това е една страхотна идея. Две страни се договарят и се очаква те да спазват и изпълняват задълженията си. Сега в настоящето няма такива контракти. А преди години имаше. По тях се получаваха и пари от участието на състезателите в националния тим. Ако отново се въведат такива договори, ще се очаква те да бъдат изпълнени. Който откаже – няма място в националния тим. Ще се намерят други, които искат да ги подпишат.“

На въпроса ни, ако някой от ключовите играчи откажат да подпишат, Николов каза:

„Това са хипотези. Не вярвам това да се случи. Но незаменими хора няма”, каза Владо Николов пред колегите от „BGVoleyball.com“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ