Румен Чандъров: Ще кажа истината за футболистите Здравко Димитров и Димитър Костадинов играли в Левски

7 Dni Sport12.10.2023
ЦСКА - Левски, Амос Юга

Собственикът на Септември София – Румен Чандъров потвърди новината, че Иван Гешев заема мястото на Красимир Балъков.

Героят от САЩ`94 изненадващо напусна вчера лидера във Втора лига. Ръководството на столичния тим избра да се довери на Гешев, който до този момент беше наставник на втория отбор на Септември София.

„Иван Гешев вече е треньор на мъжкия ни отбор. Най-нормалното е това, след като той досега водеше втория ни тим.

Това е идеята в клуба ни – да има по-голяма приемственост. Аз се стремя да давам шанс не само на млади футболисти, а и на млади треньори. Да видим дали Гешев ще си вземе шанса“, коментира Чандъров.

„Той е от доста години при нас. Водеше юношите ни в елитните групи, после и Септември II, най-нормалнoто нещо е да му се доверим“, добави босът на столичния клуб.

„С Балъков днес не съм разговарял. Нямам проблеми с него. Не знам дали е получил оферта от друг отбор, за да е взел решението да си тръгне и да ни изненада. Бяхме се разбрали, че ако получи по-добро предложение – и като развитие, и като пари, няма да му правим спънки. Ние сме междинна станция. Да, би трябвало да се върнем в елита, но не е на всяка цена“, обясни Румен Чандъров.

Попитан за Здравко Димитров и Димитър Костадинов, които се оказаха ненужни в Левски и преди месеци отново заиграха в Септември, бизнесменът каза: „Опитвам се да ги реанимирам. Как ще се развият кариерите им зависи само от тях. Много трябва да работят“.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ