Голям си, момче! Най-накрая някой вдигна гащите на Берое пред Левски!

7 Dni Sport16.08.2018
мартин райнов

В последните години Берое се превърна в нещо като футболна академия на Левски. Повече от 10 играчи бяха „разстреляни“ на „Герена“ без съд и присъда. И след това захвърлени като червеи на футболното бунище.

Е, най-накрая един вдигна заралийските гащи! Да пренебрегнеш държавната воля, за да останеш капитан на Берое означава, че си наистина голям. Като онези славни заралии, обявили по комунистическо време война на МВР-ейския Левски.

Мартин Райнов от тук нататък заслужава само едно – тоталната признателност не просто на феновете на Берое, а на всички истински привърженици на онзи стария футбол, които още вярват в онова чудо като клубна лоялност, като любов към фланелката.

Тя бе убита през годините от любовта към парите, но явно все още някъде има искри от нея. И проблясъкът „Райнов“ ни кара да вярваме в това.

Голям си, Мартине! Голям е Стара Загора, град, за който понякога ето тези жестове са много повече от едно влачене в първата шестица.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ