Йоан Стоянов е получил отказ за съдействие от българското консулство в Израел

7 Dni Sport10.10.2023
Screenshot 2023-10-10 at 9.43.04

Българският футболист Йоан Стоянов все още не може да се прибере от Израел. Както е ясно, националът трябваше вече да е с останалите играчи от националния ни отбор на подготовка в София, но заради напрегнатата ситуация в Израел той не може да напусне страната.

В студиото на “Нова” председателят на Центъра за еврейско-българско сътрудничество “Алеф” Алберта Алкалай заяви, че Стоянов няма как да се прибере в България с помощта на консулството и е получил отказ за съдействие от там.

Причината за това е, че той не е нито турист, нито е на лечение, а има и двойно гражданство. Така ще трябва да се търсят други варианти за неговото транспортиране.

Засега не е ясно кога футболистът ще може да се прибере в България и дали ще може да се присъедини към националния ни отбор. Ако Стоянов отпадне от сметките на Кръстаич, то той ще се превърне в третия играч, който е аут от състава след Димо Кръстев заради вирус и Иван Йорданов заради травма.

Снимка: От Официален Инстаграм профил на Йоан Стоянов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ