Стойне Манолов: Съдийството на „Тича“ за мача за първото място беше безобразно

7 Dni Sport10.10.2023
Царско село - ЦСКА, Стойне Манолов

Бившият собственик на Царско село и шеф в ЦСКА Стойне Манолов коментира пред „Тема Спорт“ актуалните теми около тима от „Армията“ и случващото се в българския футбол. Манолов изгледа от ложите на националния стадион дербито с Левски, за което бе прогнозирал точен резултат 3:0 за ЦСКА.

„И двата отбора играха слабо. Имах по-големи очаквания от ЦСКА. Може би те сами ги вдигнаха след победата над Локо Пловдив. Трябва обаче да се отчете, че и Локо не играха толкова добре в този мач и ЦСКА се помисли, че е станал много силен.

Първенството изглежда по-равностойно, защото Лудогорец направиха повече грешки. Затова изпъкват Черно море и Локо Пловдив. Но това, което се случи с Локо Пловдив на „Тича“ в събота вечер, беше безобразие. Срам за българския футбол.

Говоря за съдийството, отвратителна работа. Не дадоха чиста дузпа на Локомотив, после изгониха двама техни играчи. Дадоха и над 10 минути продължение.

Все едно гледахме мача на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. Докато има президенти на клубове в Изпълкома, винаги ще е така“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ