БК Берое смени треньора, дебютът е днес

БК Берое, баскетбол

Баскетболният Берое обяви смяна на треньорския пост – досегашният наставник Бойко Миленков се оттегля и на негово място застава Никола Василев.

„Последните 2 сезона работих под огромно напрежение в ограничена финансова рамка. Още през лятото имах желание да си дам по-голяма почивка, да се отделя от отбора, за да се възстановя психически и най-вече здравословно. Въпреки това, проведох подготовката с идея да помогна на клуба, до намиране на качествен наставник. Смятам, че задачата е в някаква степен е изпълнена и отборът е подготвен максимално добре, съобразно възможностите ни. Аз ще бъда на разположение, но в момента имам други приоритети“, сподели Миленков пред клубния сайт на заралии.

„Няма да има по-щастлив човек от мен, ако днес момчетата победят един от най-силните отбори в НБЛ. Само Берое“, добави още той.

Никола Василев е бивш старши треньор на U20 и национален селекционер на Северна Македония, Дзукила Литва, има стаж и като асистент в Лиетувос Ритас.

Наставникът ще дебютира днес от 19.00 срещу Черноморец Бургас.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ