Христо Янев: Бяхме плахи, но не играхме слабо

Ботев Враца, Христо Янев

Треньорът на Ботев Враца – Христо Янев, говори след поражението с 0:1 от Крумовград. Според бившия халф на ЦСКА тимът му не е играл слабо, но трябва да се старае повече при завършващата фаза от играта.

„Не мога да кажа, че се играли слабо. Постарахме се да използваме възможностите, които Крумовград ни даде. Бяхме плахи, не бяхме агресивни. Знаехме как ще опитат да ни отбележат гол, но допуснахме да ни отбележат наивен гол от точно такава ситуация“, заяви младият специалист минути след двубоя на комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Коматево.

„Самият факт, че играем с топката, не означава, че се защитаваме лошо. Бяхме подготвени за дългите топки на Крумовград. Ако искаме да печелим точки, трябва да променим начина си на мислене и начина, по който играем в мачовете“, анализира играта на Ботев Враца треньорът.

„От много кратко време тренирам с отбора, но няма мач, в който тимът да е по-слаб. В мача срещу ЦСКА 1948 допуснахме гол в една дупка от време, но през останалото време доминирахме. Ние обаче трябва да бъдем по-хитри и така ще успяваме да взимаме точки“, завърши Янев.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ