„Да потвърждавам, новината за Натали Трифонова и Слави Т. Трифонов отговаря на истината. Казвам Ви: Случи им се“

7 Dni Sport03.10.2023
Screenshot 2023-10-03 at 16.40.17

Чаровната блондинка с безкрайни крака от „bTV“, Натали Трифонова , е едно от най-любимите лица от малкия екран. Красавицата, която ни поднася с усмивка прогнозата за времето, е свикнала с всякакви слухове по отношение на любовния си живот , макар всъщност все още не е открила своя човек в живота.

През годините името на 31-годишната Трифонова е било обвързвано с някои от най-известните мъже у нас,а най-интересният сред слуховете е за тайната й връзка не с кого да е, а със Слави Трифонов .

В крайна сметка обаче, тя признава, че продължава да е сама.

Наскоро даже дългокраката блондинка се ожалила пред колеги, че от месеци няма време за почивка, защото непрекъснато е на работа.

Натали започва работата си в телевизията съвсем случайно, но още с появата си на екран прави впечатление и на зрители, и на продуценти. За първи път изгрява в несъществуваща вече ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предване за кино, култура и шоубизнес. От bTV я забелязват и я канят на мястото на Станислава Цалова, която тъкмо излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне блондинката се сдобива с широка популярност и много почитатели, предимно от мъжки пол.

Трифонова казва, че не спазва специални ритуали преди ефир, въпреки че колегите й хвърлят чаша с вода за късмет преди дебютното предаване „Култ“. „Имам и червен конец на ръката, който да ме пази от уроки“, признава красавицата. „Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метеорологичната обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен“, споделяла е водещата.

Малцина знаят, че в ученическите си години Трифонова се е занимавала професионално с боулинг. Тя дори ходи по състезания и с лекота отвява конкуренцията. Блондинката приключва с боулинга, когато майка й я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. Оттогава водещата е прекратила професионалните си изяви в тази област, но и до днес понякога хваща топката, когато иска да се разтовари.

Като малка Натали има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – педиатър. Всички очакват Трифонова също да учи медицина, но тя не пожелава да тръгне в тази посока. „Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, веднага се отказах“, спомня си усмихнатата синоптичка, която е завършила математическа гимназия, но открай време я привличат по-артистичните, а не научните изяви.

По-наблюдателните зрители помнят, че Натали е участвала в конкурса „Танцувай с мен”, организиран от Слави Трифонов. По това време тя е само на 19 години. Без да се притеснява, бъдещата синоптичка се появява пред журито в ултра къса пола и горнище на бански, накичено с пайети.

Провокативната й визия веднага грабва Слави и той не крие интереса си към красавицата. Още с първите си въпроси започва да се шегува с нея. Пита я дали си има гадже и подмята, че фамилията й е като неговата, така че ако един ден се оженят, нямало да има нужда да си я сменят. Оттам тръгват и слуховете, че му е била любовница, че я е уредил на работа в bTV. Те обаче така и не са потвърдени. Натали Трифонова казва, че не би разчитала на мъж да я подпомага в кариерата. „Не знам кой пусна този идиотски слух. Никога не съм била любовница на Слави Трифонов. Той изобщо не е мой тип“, категорична е красавицата.

„Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, чувствам се готова“, откровена е синоптичката.

Иначе списъкът с любовни завоевания на Натали хич не е кратък.

В продължение на 3 години тя излиза с бившия водещ на Нова тв Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата любов на блондинката е мургавият момък Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделят за известен период.

През това време красавицата се среща с различни мъже, но не се задържа с нито един и все се връща при Хасан, който я глези като принцеса. Въпреки толерантността му обаче, преди повече от година Натали за пореден път го зарязва, като причината за разлъката не е известна, пише още изданието.

Снимка: Официален Инстаграм профил на Натали ТрифоноваЗа нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ