„Зелените“ са само пионки, друг ги насъсква срещу ЦСКА и „Армията“! Ще разберете и кой

7 Dni Sport29.09.2023
Screenshot 2023-09-29 at 15.33.51

Вчера минах пътьом към вкъщи през Армията. Недоумявам колко точно сбъркан трябва да си, за да си против първо модернизацията на стадиона, второ – да се добавят нови територии към парка (сегашните помощни игрища и паркинга). Как може да си против в София да се изгради съвременно, модерно спортно съоръжение, което ще е от полза за града, а и за футбола въобще!

Ако публикациите в някои медии са верни, подалият жалбата е стар познайник. Иде реч за заместник-кмета на Красно село – Николай Веселинов.

Същият дойде в Красно село със злополучната кметица от Демократична България Станиславова. Да, същата, която съдът призна за виновна за конфликт на интереси. Веселинов е от най-верните й хора. След като съсипаха целия район Красно село, сега се мъчат да пречат и на реконструкцията на „Българска армия“. Тези „зелени“ активисти едва ли действат сега случайно. Имам съмнения, че някой там, отзад, зад кулисите се мъчи чрез подобни пионки да пречи на ЦСКА. Защо, кои точно ще разберем вероятно след години.

Като политик не мога да разбера логиката да си против превръщането на едно остаряло съоръжение в модерна спортна база. Нали логиката на обществената работа е да градим?

Въпреки всички гадости съм оптимист, че скоро вървим към благоприятна развръзка и нов стадион!

Карлос Контрера, кандидат на ВМРО за кмет на София

Снимка: Официален Фейсбук профил на Карлос Контрера


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ