Александър Димитров плати от джоба си щетите за „погрома“ след победата над Израел

7 Dni Sport29.09.2023
България U21 - Израел U21,

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров плати 300 лева лични средства, за да покрие „големите щети“ на съблекалнята на стадиона на Славия след успеха на момчетата му над Израел с 1:0.

Това се доказва от документ – платежно нареждане, с което медията ни разполага. Момчетата, водени от Димитров, постигнаха най-големия успех на българския футбол в последните години. „Лъвчетата“ победиха класиралия се на трето място на световното първенство за младежи отбор на Израел, а след мача, скачайки от радост са съборили две от лайсните на тавана на съблекалнята, докато се преобличат.

Нормално е млади хора да имат по-кипяща кръв и да се радват, особено след драматичен успех над тим, победил Бразилия в четвъртфинал на мондиала.

Независимо от всичко, треньорът Александър Димитров за пореден показа, че освен силен характер е и достоен мъж, който стои твърдо зад своите възпитаници. Той спази обещанието си след срещата и покри от собствения си джоб пораженията от емоциите на своите момчета.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ