Благотворителен крос в подкрепа на борбата с рака на гърдата в Троян: “Бягай с нас и спаси живот“

7 Dni Sport29.09.2023
Screenshot 2023-09-29 at 11.56.36

Сдружение “Троян в бъдещето”, съвместно с Община Троян и МБАЛ “Д-р Стоев-Шварц” ЕООД, гр. Троян, организират благотворително спортно събитие в подкрепа на борбата с Рака на гърдата. То ще се проведе в град Троян с начален час 10 ч на 1 октомври – Международен ден за борба с рака на гърдата.

Спортното събитие в Троян представлява Крос по избрано трасе – късо 2,3км. и 7 км. D180+, с начало 10:00 ч. на 01.10.23 г. Датата не е случайна – 1 Октомври е Международния ден за борба с рака на гърдата!

Късото трасе ще бъде в градска обстановка, а дългото трасе в Лесопарк “Турлата”. Записването става онлайн, чрез посочените линкове https://tracksport.live/…/kros-v-podkrepa-na-borbata-s-raka… или на място.

Таксата за участие е символичната сума от 20лв., но за каузата това е надежда, това е шанс за победа над борбата с Рака на гърдата!

„Ние искаме да сбъдваме желания и да насърчим населението към повишена физическа активност, с разбирането, че спортът е здраве, дисциплина. Бъдете активни – спасете живот! Вашият и на другите! Включете се в нашата благотворителна инициатива и елате да побягаме заедно!“, написаха организаторите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ