Капитанът на Лудогорец – Бърнард Текпетей се закани на Левски

7 Dni Sport29.09.2023
Лудогорец - Аякс, Бърнард Текпетей

Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей направи поредния си силен мач. Той бе на висота срещу Локо Пловдив и отбеляза много красиво попадение още в началото. То обаче не стигна на тима да стигне до трите точки. Той обаче е уверен, че със съотборниците му ще сторят това в неделното гостуване на „Георги Аспарухов“.

Ганайският флангови нападател се закани на сините. „Ако продължиш да работиш, ще продължиш да се движиш напред и да постигнеш това, което искаш. Напред към следващия мач с Левски“, написа крилото в социалните мрежи вчера.

Голът в мрежата на Локомотив Пловдив бе под номер 4 за Бърнард в Първа лига. Наред с това той има още толкова в евротурнирите. Треньорът Ивайло Петев реши да съхрани част от силите му срещу черно-белите и го замени в 61-ата минута. Това обаче се оказа прибързано, защото до края на двубоя Лудогорец не успя да отбележи второ попадение и да затвори с победа мача срещу лидера във временното класиране.

Текпетей със сигурност ще започне като титуляр срещу Левски в неделя.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ