Септември с нова победа, Спартак Варна загуби в добрич

Спартак Варна - Септември София, Симеон Александров

Септември София победи Марица Пловдив с 3:1 в мач от 11-ия кръг на Втора лига. Това бе четвърта поредна победа за столичани, които са лидери във временното класиране с 27 точки. Пловдивчани са 12-и с 13 точки.

Марица поведе още във втората минута с гол на Станислав Маламов. Септември успя да обърне в края на първото полувреме. Асен Георгиев изравни в 38-ата минута, а в добавеното време Йордан Йорданов се разписа за 2:1. В 64-ата минута Димитър Костадинов оформи крайното 3:1.

Другият претендент за влизане в елита Спартак Варна допусна загуба с 0:2 при гостуването си в Добрич на Добруджа. Попаденията за добричлии, които са четвърти в класирането с 19 точки, реализираха Преслав Йорданов и Андриан Димитров. „Соколите“ са пети със същия актив.

Дублиращият тим на Лудогорец се наложи с 3:1 над Спортист Своге в Разград. „Орлите“ поведоха с 2:0 с голове на Хюсеин Квльовуев в 4-ата минута и на Бранимир Костадинов в 16-ата. Георги Маджаров върна едно попадение в 28-ата, а Раи Насименто вкара за крайното 3:1 в 57-ата минута.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ