Александър Везенков пожела успех на БУБА Баскет на турнира БУБА Къп

7 Dni Sport28.09.2023
Баскетбол, България - Румъния, Александър Везенков

Най-голямата звезда на българския баскетбол Александър Везенков изненада момчетата от отбора до 12-годишна възраст на БУБА Баскетбол със специално видео пожелание. В дена на старта на 15-тото издание на международния турнир „БУБА Къп Емануил Божков“ крилото на Сакраменто се обърна към малките играчи на Емилия Кръстева директно от съблекалнята на „Кралете“ в НБА.

„Пожелавам на всички отбори, но най-вече на БУБА Баскет, успех на турнира БУБА Къп“, каза с усмивка Везенков. Той не пропусна да пожелае успех на гръцки език и на момчетата от Арис Солун, които също ще участват в турнира. Звездната кариера на Везенков започна именно в школата на солунския гранд.

Със специално видео-пожелание към приветствията към всички участници в надпреварата в зала „Триадица“ се включиха още двама български национали. От Италия и тренировъчната зала на Латина, Иван Алипиев и Борислав Младенов пожелаха успех на всички в качеството си на едни от първите участници в историята на турнира.

Днес, в 18:15 ч. 15-тото поредно издание на „БУБА Къп Емануил Божков“ ще започне с нова среща между домакина БУБА Баскетбол и испанския Валенсия. Всички мачове от турнира можете да гледате в официалния канал на БФБаскетбол в YouTube.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ