Венци Бенгюзов: Нека се обединим за каузата на Пирин

7 Dni Sport28.09.2023
367731269_781988050595878_4510972196436110013_n

Капитанът на Пирин Благоевград Венци Бенгюзов призова за обединение в Благоевград преди днешния мач срещу Етър.

„С всеобщи усилия, Пирин започна да излиза от кризата, причинена от липсата на точки в класирането. Влагаме много труд и отдаденост и всички заедно имаме мисия Пирин да се справя все по-добре и да бъде там, където му е мястото. За нас е изключително важно да няма външно напрежение и разделение“, каза Бенгюзов.

„Нека всички заедно се обединим за каузата на Пирин. В отбора изобщо не се интересуваме от политика и бягаме далеч от всякакви политически зависимости. Пирин не е политика и никога няма да бъде. В момента обстановката в клуба е изключително спокойна. Задълженията се погасяват и ние мислим само за футбол, което започва да се вижда и от резултатите. Работи се много професионално, гледаме в една посока с треньорите и ръководителите“, допълни той.

„Благодарни сме на Община Благоевград и ръководството, че помогнаха на Пирин в тежък момент и продължават да го правят. Нека няма разделения между пиринската общност. Ние сме едно и заедно можем да постигнем велики неща, защото Пирин е велик отбор и винаги ще бъде“, каза още капитана на отбора и лидер в съблекалнята – Венцислав Бенгюзов.

Автор: „Дспорт“

Снимка: Официална Фейсбук страница на Пирин Благоевград


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ