Томаш: Труден мач, в момента резултатът не е на всяка цена

Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Александър Томаш

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, записа името си в историята, след като постигна девета поредна в един сезон начело на „черно-белите“.

„Труден мач от психологическа гледна точка. Бях убеден какво ще предостави Славия, нищо коренно различно за тях. Изпуснахме едно полувреме, има много неща, върху които трябва да работим. Трябва да преминем през много неща, за да достигнем до това, което феновете изискват от нас. Трудна победа, извоювана с характер, сърце и индивидуална класа“, коментира Томаш.

„Много работим за манталитет на победители у футболистите. Има още върху какво да работим, защото не играехме по начина, по който исках. Победата е хубаво нещо, но е важно как е постигната. Резултатът не е фактор, а следствие. Работата е фактор. Доволен съм от това, което видях, но през второто полувреме“, каза още той.

„Ние сме отбор, който тепърва се изгражда. Ще играем срещу всеки за победи, накрая ще видим къде сме. Ние ще даваме максимума от себе си, но не искам да натоварват футболистите с очаквания. С щаба ще вземем решения кака ще изглеждаме в следващия мач. Ако е последен мач, ще наредя отбора пред вратата, за да станем шампиони, но в момента резултатът не е на всяка цена“, заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив.

„Деветте поредни победи не е успех само за мен, а за целият треньорски екип, на който благодаря“, завърши Александър Томаш.

Автор: „Гонг“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ