Владо Н. Пенев: Излизам и ще кажа цялата истина за мен и красивата Марта Г. Вачкова

7 Dni Sport23.09.2023
Screenshot 2023-09-23 at 17.39.23

Владо Пенев не съжалява, че не е сключил граждански брак с колежката си Марта Вачкова. Двамата изживяват голяма любов от години, но никога не са официализирали връзката си пред държавата и Бог.

„Ние сме толкова близки. Толкова години сме заедно и толкова неща сме преживели. Това, че не сме се оженили, не е грешка. Може би точно това е запазило тези отношения, които имаме до момента“, призна актьорът в предаването „Събуди се“ по „Нова“.

Екранният комисар Попов от сериала „Под прикритие“ издаде и че бащата на половинката му – актьорът Григор Вачков, много го е харесвал и е искал те да бъдат заедно.

„Цял живот Марта е била много популярна. Първо заради баща си, след това заради това, което самата тя е направила и пътя, който сама е извървяла. Аз винаги съм стоял някъде отстрани и това винаги ми е било удобно, никога не съм страдал от това. Никога не ми е било важно да ме разпознават хората, но ето, че се случи на вече зрели години“, допълва Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ