Нордселанд отпусна почти 700 билета за феновете на Лудогорец

Лудогорец - Астана, Фенове

Българският шампион Лудогорец обяви, че билетите за гостуването на датския Нордселанд от Група „Н“ на турнира Лига на конференциите вече са в продажба. Мачът с датчаните е в четвъртък, 5 октомври, от 22:00 часа българско време.

Привържениците на 12-кратния шампион на България разполагат само с 697 билета за визитата си.

Ето какво написаха разградчани:

ФК Лудогорец съобщава на феновете си, че е в ход продажбата на билетите за гостуването на Норшелан от група Н на Лигата на конференциите. Мачът ще се играе на 5 октомври от 21,00 ч. местно време (22,00 ч. българско) на стадион „Right to Dream Park“ във Фарум, Дания. Привържениците на дванадесеткратния шампион разполагат само с 697 билета сектор Udebane B. Броят места е определен спрямо капацитета на съоражението.

Желаещите да си закупят билети за мача Норшелан – Лудогорец трябва да влязат на посочения адрес, където ще се отвори схема на целия стадион. Привържениците на Лудогорец трябва да си изберат място единствено в сектор Udebane B. Следва регистрация в сайта и плащане на съответния билет.

Цените на билетите за гостуващите привърженици на Норшелан – Лудогорец са следните:

Студенти – 99 крони (13 евро)

Деца до 16 години – 59 крони (8 евро)

Възрастен – 119 крони (16 евро)

Важно! Всички фенове на Лудогорец, които ще присъстват на мача, задължително трябва да си купят билети за сектор Udebane B. Според мерките за сигурност на стадион „Right to Dream Park“ привърженици с артикули на българския шампион няма да бъдат допуснати в другите сектори.

ПФК Лудогорец поддържа връзка с колегите си от Норшелан и своевременно ще разпространява допълнителна информация относно процеса по продажбата на билетите за двубоя на 5 октомври.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ