Христо Янев: Ако не беше трудно, нямаше да съм тук

Пирин Благоевград, Христо Янев

Треньорът на Ботев Враца – Христо Янев, бе изключително щастлив от победния дебют в новия си отбор. Успехът с 1:0 над Берое бе едва трети за домакините.

„Изключително съм доволен от начина, по който момчета приеха нещата, които изискваме от тях. За мен беше важно да видя искрата у футболистите, за да се справим с трудната ситуацията, ако не беше такава аз нямаше да съм тук.

Имаме за цел да променим облика на Ботев Враца. Ще променим няколко компонента. Ще се постараем аз и моя екип да направим лицето за Ботев Враца да бъде приятно за всички почитатели на българския футбол и всеки, който гостува тук да му е трудно.

Изключително ценна победа за нас. Видях хора, които са изгубили своята увереност, а нашият отбор има качества. Ще трябва да се опитаме да измъкнем, колкото се може повече мачове от нататък и да се готвим спрямо своите противници. Това е желанието и начинът, по който ние ще се отнасяме към отбора“, заяви Янев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ