Истината за красивата Денислава Велкова от „Игри на волята“ – сезон 5

7 Dni Sport22.09.2023
Screenshot 2023-09-22 at 13.18.43

Любомир Иванов от Чикаго е познат на зрителите от участието си в шоуто „Фермата“ през 2021 г.

Денислава Велкова от „Игри на волята 5“, която влезе в екстремното риалити с майка си Виолета Стайкова, има любовна афера с богат бизнесмен, живеещ в Чикаго. Неговото име е Любомир Иванов. Той е собственик на голяма компания с камиони и за него работят повече от 100 души.


Красивата Денислава, която показва своята усмивка за която се грижи стриктно, за да сияе по този начин.

Любомир също не е безизвестен на тв аудиторията, тъй като през 2021 г. участва във „Фермата“ и дари 50 000 лв. За построяването на манастир. За връзката на блондинката с бизнесмена проговориха близки до двойката. Макар Денислава също да е живяла в САЩ, тя се запознава с Любомир не отвъд океана, а в София. Имат връзка повече от половин година, но при едно от пътуванията на бизнесмена настъпва разрив в отношенията им и прекратяват всякаква комуникация.

Тогава Денислава започва нова връзка – с Кристиян Кирилов от риалити сериала „София ден и нощ“. Любовната им история обаче не продължава дълго и в момента двамата са разделени. След края на тези взаимоотношения Дени и Любомир отново си стават близки. Според наши източници двамата имат чувства един към друг и по всичко личи, че ще се съберат отново. Те са категорични, че Любомир държи изключително много на Дени и ще направи всичко възможно връзката им да е стабилна.

А дали 39-годишният бизнесмен и 24-годишната блондинка ще стигнат до сватба, предстои да разберем. Самият Любомир Иванов има един брак зад гърба си и две деца.

От визитката му във „Фермата“ разбираме, че след развода със съпругата му синът остава да живее при баща си, а дъщерята прекарва по-голяма част от времето си също при своя татко. Любомир признава, че мечтае за здраво и голямо семейство и много иска това да му се случи един ден.

Автор: „Филтър.бг“


Прекрасната Денислава е много красива, тя знае това и я използва, за да го показва на широката общественост.

Снимка: Официален Инстаграм профил на Денислава Велкова


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ