Истината за красивата принцеса – Ива Георгиева от „Игри на волята“ – сезон 5

7 Dni Sport19.09.2023
Screenshot 2023-09-19 at 21.45.02

Шампионката по плуване Ива Георгиева е един от най-сексапилните участници в сезон 5 на „Игри на волята“ – риалити форматът, който всички очаквахме с голямо нетърпение.

Носител на няколко рекорда по плуване у нас, Ива обаче избира различно кариерно поприще за своето бъдеще. В момента тя е студент по право и обмисля да се занимава именно с това. Решение, което е може би малко изненадващо за толкова добър спортист, но в крайна сметка тя избира правото като своя следваща цел.


Красивата Ива Георгиев има много последователи, които се радват на визията и усмивката ѝ.

Факт е обаче, че външността на Ива я прави един от най-атрактивните участници в новия сезон на „Игри на волята“. Остава да видим дали това ще ѝ помогне в играта или напротив – ще ѝ попречи да изпълни целите си. Остава да видим и дали останалите участници няма да я подценяват заради миловидното ѝ излъчване.

Ива е активна и в социалните мрежи.

В Инстаграм тя има почти 3500 последователи, но можете да бъдете сигурни, че покрай риалити формата тази цифра ще набъбне сериозно. Там плувкинята споделя различни моменти от живота си, а ние виждаме, че тя определено му се наслаждава – както подобава на един млад човек. Едно обаче е сигурно – на всеки кадър тя изглежда прелестно.

Автор: „Площада.ком“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ