Вили Вуцов отново бесен: Президентът на Монтана пресрещна съдията на полувремето

Вили Вуцов

Треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов бе безкрайно разочарован от загубата от Монтана с 0:2 в мач от деветия кръг на Втора лига. Специалистът бе бесен на съдията, като отправи остри критики и спомена, че реферът е бил сплашван на полувремето. Вуцов остана доволен от играта и се закани, че Янтра ще влезе в efbet Лига, а Монтана ще е 5-и или 6-и в класирането.

„Не мисля, че играхме лошо. Създадохме положения, но допуснахме два нелепи гола. Много елементарно първо попадение, а бяхме в подем. Дузпата не съм я гледал, но за мен нападателят настъпи топката. Първото полувреме имаше един съдия, второто беше друг“, започна той.

„Имам три деца и се заклевам в тях. Президентът на Монтана пресрещна съдията на полувремето – псуваха го, заплашваха го и блъскаха с ръце. Искам да видя дали ще бъде описано, и дали ще има взети мерки. Питайте съдията дали съм го обидил. Тук съдиите бяха уплашени на полувремето, блъскани и да свирят 100:0 през втората част да си гледат работата. Само в България може да се случи това“, продължи Вуцов.

„През второто полувреме футболът свърши. Те го награбиха, имаше поне 10 фала, които не свириха за нас. Когато не ни дадат такива нарушения, няма какво да коментирам. Безобразно съдийство, това е тенденциозно, а съдията се уплаши на полувремето“, добави треньорът.

„Ние сме с много къс състав. Иван Василев е извън групата, Петър Вуцов е контузен. Искам да предпазя юношите да ги вкарвам в такива мачове, те са ценни за нас. Най-големият ни проблем е късата пейка. Предстоят по-важни мачове. Не мога да кажа, че съм недоволен. Някои не бяха на ниво, но за сметка на това, други се проявиха. Ние не бяхме надиграни, равностоен мач, можехме и да спечелим. Имахме ситуации, пък и Тони Иванов беше длъжен да вкара за 2:1. Имаме слабост пред гола, изпускаме, не бяхме активни и на статични“, коментира специалитът.

„Имаме сериозни мачове в сгъстен цикъл, но трябва да се подобрим и да бъдем максимално сериозни, така че да печелим точки. Казвам го сега – Монтана ще е 5-и, 6-и, а ние ще влезем в efbet Лига. Загубихме битката, но не и войната. Може да се желае още, но играта ми хареса“, завърши Велислав Вуцов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ