Жадното: Целта ни беше Купата и ЛЕ, но отпаднахме

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Николай Митов

Наставникът на Монтана – Николай Митов, направи интересно изказване след победата над Янтра във Втора лига. Специалистът се пошегува, че целта пред тима му е била спечелване на Купата на България и участие в Лига Европа, но в крайна сметка Монтана претърпя поражение от Ботевград и отпадна от надпреварата.

Митов отказа да поставя цели на тима си и бе категоричен, че единственото важно нещо за него е да успее да изгради отбор.

„В такива мачове са важни трите точки. Играхме срещу много добър отбор, който надгради от миналата година. Няма как да не съм доволен на победа срещу такъв отбор. Започнахме по добре мача. Имахме ситуации, вкарахме, но след това дадохме инициативата на Янтра. Мачът бе на приливи и отливи. Падна навреме голът от статично положение и след това мисля, че контролирахме мача. Добър мач, но чак толкова футболни достойнства нямаше, но за мен са важни трите точки. За този отбор с толкова напуснали и привлечени играчи, девети кръг е , играят с достойнство, стараят се.

Искаме да изградим една основа и с времето, когато следващ правилния път, ще дойдат по големите цели. Балкан Ботевград е отбор, който трябваше да победим с 5-6 гола за Купата. Победиха ни. Имаше цел да спечелим Купата и да играем в Лига Европа, но не се получи и сега ще градим отбор. Целта е да изгради отбор. Това ми е целта.Като видим, че имаме отбор, ще ви кажа. Когато видя, че отборът е готов за нещо, аз ще ви кажа. Ние все още изграждаме отбор”, каза още Ники Митов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ