ФК ЦСКА 1948 се разделя с треньори от втория и третия си отбор

7 Dni Sport19.09.2023
ФК ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград, Отбор

Треньорските глави във ФК ЦСКА 1948 падат една след друга. Вторият и третият тим останаха без наставници, след като Борислав Кьосев и Данаил Желязков са били уволнени.

Вчера дубълът на ФК ЦСКА 1948 загуби с 0:3 от Литекс и това костваше поста на Борислав Кьосев. Тимът, който миналия сезон спечели Втора лига, не се представя според очакванията и заема едва 12-ото място, като е само на 4 точки от зоната на изпадане.

Третият отбор, който се състезава в Югозападната Трета лига, също вече е без треньор. След загубата от Оборище (Панагюрище) с 1:3 Данаил Желязков също вече е без работа. „Червените“ юноши заемат 15-ото място в класирането, макар и с два мача по-малко.

Въпреки че от ФК ЦСКА 1948 обявиха вот на доверие към треньора на първия тим Николай Панайотов, близки до клуба са сигурни, че евентуална домакинска загуба от Черно море в петък ще доведе и до неговото уволнение.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ