Истината за думите: Щях да бъда влюбен в Григор. Дори като мъж съм влюбен в Григор. Днес ще завършим с „романтична вечеря“

7 Dni Sport18.09.2023
Screenshot 2023-09-18 at 19.21.35

Световният номер 6 Андрей Рубльов шеговито призна чувствата си към първата ракета на България Григор Димитров. Двамата се изправиха един срещу друг на финала на демонстративния турнир „Ultimate Tennis Showdown“ във Франкфурт, Германия. Победител от сблъсъка излезе руснакът, който пречупи хасковлията в ключовите моменти.

Хумористичният диалог между Гришо и Рубльов

В интервюто след двубоя Гришо не скри: „Обичам да играя срещу Андрей, много го харесвам. Харесвам го на корта и извън него. Той е страхотен човек!“ Рубльов отвърна с: „Ако бях момиче, щях да бъда влюбен в Григор. Дори като мъж съм влюбен в Григор. Днес ще завършим с „романтична вечеря“!“.

Рубльов не за пръв път разкрива чувствата си към българина.

Двамата тенисисти от световния елит са добри приятели. Не за пръв път №6 в ранглистата на ATP се шегува, че е влюбен в Григор. През месец април преди старта на турнира от сериите “Мастърс” в Монте Карло Андрей Рубльов отново бе демонстрирал страхотното си чувство за хумор.

Какво предстои за Григор Димитров.

За Гришо предстои азиатско турне, като ще вземе участие в ATP 250 в Чънду, ATP 500 в Пекин и Мастърс 1000 в Шанхай. Хасковлията отказа да играе за България на Купа Дейвис заради „несъвместимост“ с програмата си. Вместо това се включи в демонстративния турнир във Франкфурт.

Автор: „Актуално.ком“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ