Ел Маестро: Много съм доволен от играта, вижда се прогрес

ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обяви представянето на футболистите си при победата им с 2:0 срещу ЦСКА 1948 за фантастично.

“Доволен съм, особено от играта. Вижда се прогрес, което е най-важното в моята работа. Виждам неща, които работим всеки ден, пренесени на игрището. Фантастично представяне на всеки един от футболистите.

Първото полувреме беше фантастично по отношение на организация, интензиетт и инициатива. Направихме така, че противникът да не минава центъра. Вратарят им направи няколко спасявания. Вярвахме, че ако продължим така, ще вкараме през второто полувреме. Така се получи.

Прогресираме във всички аспекти на нашата игра. Това отнема време. Трябва и физическа подготовка. Трябва да играем така всяка седмица.

Трудно е да искам повече. Следващият ни мач е сложен. Вчера видях доста компактен и добре организиран тим на Ботев Пловдив. Няма да е лесно гостуването. Те натрупаха самочувствие, но ние сме ЦСКА. Отиваме там да спечелим трите точки”, завърши Ел Маестро.

Автор: „Гонг“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ