Истината за „жената генерал“ – Виолета Стайкова от „Игри на волята“ – сезон 5

7 Dni Sport15.09.2023
Screenshot 2023-09-15 at 19.19.32

„Зад всяка успяла жена, седи един тежък житейски избор“- тази тежката максима бележи живота на Виолета от „Игри на волята“.

Преди 10 години дъщерята на легендата на „Левски“ Стефан Стайков, се разделя със съпруга си. Делото за попечителство над общото им дете Дени е тромаво и се протаква дълго.


Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Дени се снимат в свободното си време и показват красотата си.

Така Виолета взима най-тежкото решение за всяка майка – да остави детето си и да емигрира сама в САЩ. Двете с дъщеря ѝ се виждат много рядко, но не прекъсват връзката си. 47-годишата жена се превръща в супер успешна бизнес дама зад Океана, където в момента менажира имоти на стойност 100 милиона доларa.

Именно Дени е причината майка ѝ да се върне от Щатите, за да участват заедно в „Игри на волята“. Момичето нашумя преди време покрай участието си в друг формат – „Един за друг“, а към момента е щастливо обвързана с чалга певеца Кристиян Кирилов, който също има опит в риалити предаванията.

Автор: „Актуално.ком“

Снимки: Официален Инстаграм профил на Виолета Стайкова


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ